Ondernemer Centraal helpt ondernemers met (geld)zorgen op weg

Ondernemen is de afgelopen tijden niet altijd makkelijk geweest en daar kunt u als ondernemer tot op de dag van vandaag nog last van hebben. Tegenslagen opvangen lukt even, maar soms is er meer nodig. Daarom biedt de gemeente de ondersteuning van Ondernemer Centraal aan.

Versterken van uw bedrijf

Ondernemers in Nieuwegein kunnen nu gratis financiƫle ondersteuning, coaching of advies krijgen van andere ondernemers en ervaringsdeskundigen. Dit verloopt via het netwerk van Ondernemer Centraal.

Ondernemer Centraal is er voor alle ondernemers, klein (zzp'ers) of groot, die vragen hebben en advies nodig hebben voor het versterken van hun bedrijf voor de toekomst. Zoals hulp bij administratie, planning en geldzorgen, juridische zaken of schulden. Het hulptraject is gratis en vrijblijvend. 

Advies op maat

U bent als ondernemer belangrijk voor onze lokale economie die Nieuwegein maakt tot een bruisende en ondernemende stad. De gemeente wil lokale ondernemers helpen om financieel gezond te blijven en hun onderneming toekomstbestendig te maken.  

Het hulpaanbod van Ondernemer Centraal is een waardevolle aanvulling op het bestaande hulpaanbod van de gemeente, doordat er op maat wordt gewerkt. Kijkend naar wat u als ondernemer nodig heeft, nu en voor de toekomst.  

Informatie en aanmelden

Wilt u gebruik maken van het gratis en vrijblijvende hulpaanbod van Ondernemer Centraal? U kunt zich online aanmelden via utrecht.nl/ondernemercentraal. Er wordt dan contact met u opgenomen voor een afspraak.  

Folder: Ondernemer Centraal (pdf, 754 KB)